Alle collectiesZapier met Dun & BradstreetInstallatie & Setup
Autorisatie van D&B Direct+ Data Blocks in Zapier
Autorisatie van D&B Direct+ Data Blocks in Zapier

Voor de authenticatie heb je de Consumer Key en Consumer Secret nodig

M
Geschreven door Michiel Scheepens
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nu je de uitnodiging hebt geaccepteerd (lees het voorgaande artikel hier), kun je aan de slag met het authenticatieproces om de Zapier App te koppelen met je Dun & Bradstreet Data Blocks.

Stap 1: Verzamel je gegevens

Voor de authenticatie heb je de Consumer Key en Consumer Secret nodig die je per e-mail hebt ontvangen van Dun & Bradstreet. Als je deze gegevens kwijt bent of niet meer kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice. Ze helpen je binnen enkele minuten verder op weg. Bezoek deze link voor hulp.

Stap 2: Vind de Dun & Bradstreet App in Zapier

Nadat je de uitnodiging hebt geaccepteerd, ga in je Zapier naar de sectie Apps. Je vindt de app meestal onder het tabblad 'Other Apps'. Kies dan voor de optie Connect of Reconnect.

Stap 3: Start het authenticatieproces

Zodra je de app hebt geselecteerd, krijg je een autorisatiescherm te zien zoals hieronder:

Voer de volgende stappen uit:

1. Voer de Consumer Key in: Dit is een unieke sleutel die je hebt ontvangen van Dun & Bradstreet.

2. Voer de Consumer Secret in: Dit is een geheime code die je ook hebt ontvangen.

Klik vervolgens op de oranje knop "Yes, Continue to Dun & Bradstreet (1.0.7)" om verder te gaan.

Stap 4: Bevestig de koppeling

Nadat je de juiste gegevens hebt ingevoerd en op de knop hebt geklikt, wordt de verbinding tussen Zapier en je Dun & Bradstreet Data Blocks tot stand gebracht. Je bent nu klaar om gebruik te maken van de verschillende automatiseringsmogelijkheden die deze integratie biedt.