Alle collectiesZapier met Dun & BradstreetInstallatie & Setup
Hoe krijg ik toegang tot Dun & Bradstreet in Zapier?
Hoe krijg ik toegang tot Dun & Bradstreet in Zapier?

Momenteel is de Dun & Bradstreet App alleen beschikbaar op uitnodiging.

M
Geschreven door Michiel Scheepens
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De lancering van de Dun & Bradstreet App in Zapier is eindelijk aanstaande! Na maanden van samenwerking tussen Zapier Experts en Altares Dun & Bradstreet ontwikkelaars, zijn we verheugd om de app beschikbaar te stellen. Hieronder vind je een stapsgewijze handleiding voor het installeren en activeren van de Dun & Bradstreet App in Zapier.

Stap 1: Ontvang een uitnodiging

Momenteel is de Dun & Bradstreet App alleen beschikbaar op uitnodiging. De app bevindt zich in de bètafase en is daarom nog onderhevig aan veranderingen. Als je een uitnodiging wilt ontvangen, vraag die hier aan.

Stap 2: Accepteer de uitnodiging

Wanneer je de uitnodiging hebt ontvangen, krijg je een scherm te zien zoals hieronder:

Klik op de oranje knop "Accept Invite & Build a Zap" om verder te gaan.

Stap 3: Wat gebeurt er daarna?

Door de uitnodiging te accepteren, krijg je toegang tot een vroege bètaversie van de Dun & Bradstreet Zapier integratie. Je kunt nu beginnen met het bouwen van een geautomatiseerde workflow (Zap) met Dun & Bradstreet in de Zapier editor.

Belangrijke notities:

• De Dun & Bradstreet App is geheel gratis te gebruiken.

• Je hebt echter wel een D&B Direct+ Data Blocks contract nodig. Meer informatie hierover vind je hier.