Alle collectiesD&B Finance AnalyticsProfielinstellingen & Ondersteuning
Wat kan ik aanpassen via de profielinstellingen?
Wat kan ik aanpassen via de profielinstellingen?
Janine Zappeij avatar
Geschreven door Janine Zappeij
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welkom bij onze stapsgewijze videogids over profielinstellingen in D&B Finance Analytics. Deze demonstratie omvat de volgende stappen:

1. Gebruikersinformatie: Update en bewerk gebruikersinformatie;

2. Gebruikersvoorkeuren: Verken gebruikersvoorkeuren om het platform naar jouw voorkeuren aan te passen;

3. Goedkeuringen van factureringen: Geef aan wie er voor een uitgave gefactureerd wordt;

4. Instellingen: Wijzig overige instellingen.

Laten we beginnen met het verkrijgen van de inzichten die je nodig hebt!

Klaar voor de volgende stap? Vervolg je reis in D&B Finance Analytics en bekijk de volgende video over het contacteren van customer service.