Hoe creëer en beheer ik gebruikers?
Janine Zappeij avatar
Geschreven door Janine Zappeij
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welkom bij onze stapsgewijze videogids over profielinstellingen in D&B Finance Analytics. Deze demonstratie omvat de volgende stappen:

1. Nieuwe gebruiker toevoegen: Maak een nieuw gebruikersaccount aan;

2. Exporteer gebruikersdetails: Genereer een exportbestand met gebruikersinformatie;

3. Beheer gebruikers: Wijzig gebruikersinformatie- en instellingen;

4. Roltoestemmingen instellen: Personaliseer bevoegdheden per rol;

5. Groepen toevoegen: Categoriseer gebruikers in verschillende groepen..

Laten we beginnen met het verkrijgen van de inzichten die je nodig hebt!

Klaar om het maximale resultaat uit D&B Finance Analytics te halen? Vervolg je reis en ontdek alle handige video's en artikelen op onze toegewijde supportpagina.