Alle collectiesD&B Finance AnalyticsPortfoliobeheer
Hoe voeg ik een lijst met bedrijven toe aan de portfolio?
Janine Zappeij avatar
Geschreven door Janine Zappeij
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welkom bij onze stapsgewijze videogids over het importeren van gegevens in D&B Finance Analytics. Deze demonstratie omvat de volgende stappen:

1. Import template: Leer hoe je de lijst met bedrijven opmaakt met behulp van de import template;

2. Landcodes: Identificeer de bijbehorende ISO-landcode voor elk bedrijf;

3. Gegevens importeren: Importeer een bestand om eenvoudig een lijst met bedrijven aan de portfolio toe te voegen.

Laten we beginnen met het verkrijgen van de inzichten die je nodig hebt!

Klaar voor de volgende stap? Vervolg je reis in D&B Finance Analytics en bekijk de volgende video over profielinstellingen.