D&B Credit
Veelgestelde vragen
Hoe verwijder ik bedrijven uit mijn D&B Credit portefeuille?
Hoe verwijder ik bedrijven uit mijn D&B Credit portefeuille?

In dit artikel leggen we uit hoe je kunt stoppen met het monitoren van bedrijven in D&B Credit.

Moira de Kwant avatar
Geschreven door Moira de Kwant
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn meerdere manieren om bedrijven uit de portefeuille te verwijderen.

Als je meerdere bedrijven tegelijk uit de portefeuille wilt verwijderen, klik dan op het menu item 'Portefeuille' en ga naar 'Bedrijven'. Vink de bedrijven aan die je niet langer wilt monitoren (eventueel met behulp van filters), en klik op 'Stop wordt gevolgd'.

De tweede is door het D&B Credit rapport te openen, hover met je muis over de knop 'Wordt gevolgd' en je ziet dat je de optie krijgt om te stoppen met volgen.