D&B Credit
Veelgestelde vragen
Hoe kan ik bedrijven monitoren met behulp van D&B Credit?

In dit artikel leggen we uit hoe je een bedrijf in de D&B Credit portefeuille plaatst

Moira de Kwant avatar
Geschreven door Moira de Kwant
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door bedrijven in de D&B Credit portefeuille te plaatsen, kun je bedrijven analyseren en waarschuwingen ontvangen wanneer er belangrijke wijzigingen plaatsvinden. Er zijn twee manieren om bedrijven in de portefeuille te plaatsen:

Via het het D&B Credit rapport, of door een bestand in D&B Credit te importeren.

Voor de eerste optie open je het D&B Credit rapport van het bedrijf dat je wilt monitoren, klik vervolgens op 'Volg dit bedrijf'. Je krijgt hierna ook de optie om één of meerdere tags aan het bedrijf te voegen, dit kan ook op een later moment.

Als je gebruik wilt maken van de tweede optie, ontdek dan in deze video hoe je een bestand in D&B Credit kunt importeren. Dit is interessant als je veel bedrijven tegelijk in monitoring wilt plaatsen.

Als je wilt weten hoe je tags en alerts wilt instellen voor bedrijven in je portefeuille, kijk dan naar deze video.

Tip: Neem een kijkje onder het menu item 'Portefeuille'. Wanneer je bedrijven in de portefeuille hebt staan biedt het Dashboard interessante inzichten. Je kunt hier ook filteren op een bepaald segment van je portefeuille en deze apart analyseren.