Alle collecties
D&B Credit
Veelgestelde vragen
Wat kan ik doen als ik een bedrijf niet in D&B Credit kan vinden?
Wat kan ik doen als ik een bedrijf niet in D&B Credit kan vinden?

In dit artikel leggen we uit hoe je een onderzoek kunt starten in D&B Credit.

Moira de Kwant avatar
Geschreven door Moira de Kwant
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan gebeuren dat je zelfs via de uitgebeide zoekfunctie het gewenste bedrijf niet kunt vinden. In dat geval kun je een onderzoek aanvragen. Er zal dan worden onderzocht welke informatie er voor dit bedrijf beschikbaar is.

Op de pagina van de zoekresultaten vind je rechtsbovenaan de pagina de optie 'Een onderzoek instellen'.

Vul zoveel mogelijk gegevens in en klik op 'Doorgaan onderzoek'.

In het volgende scherm krijg je nogmaals mogelijke matches te zien. Als het gewenste bedrijf hier nog niet tussen staat kun je onderaan weer verder naar 'Doorgaan onderzoek'.

Op de volgende pagina vragen we je om je telefoonnummer achter te laten. In het geval we vragen over het onderzoek hebben, kunnen we je telefonisch benaderen.

In het veld 'Overige Informatie' vragen we je om zoveel mogelijk gegevens achter te laten die kunnen helpen bij het vinden van het bedrijf. Denk hierbij aan contactnamen, de bedrijfsindustrie, BTW nummer, additionele adresgegevens, een website, of andere bedrijven binnen dezelfde familistructuur.

Bij 'Niveau van de dienst onderzoek' kun je kiezen voor een versneld onderzoek (Priority Service). Raadpleeg de overeenkomst voor de aanvullende kosten.

Als alle gegevens correct zijn ingevuld, klik je op 'Onderzoek starten'. Je ontvangt een e-mail met een tracking nummer.

Zodra het onderzoek is afgerond, ontvang je hier per e-mail bericht over.

Tip: Onder het menu item 'Onderzoeken' zie je de status van lopende en afgeronde onderzoeken.

Was dit een antwoord op uw vraag?