D&B Credit
Veelgestelde vragen
Hoe beheer ik gebruikers in D&B Credit?

Alleen als beheerder kun je gebruikers aanmaken, aanpassen en deactiveren in D&B Credit. Hier leggen we uit hoe je dat doet.

Moira de Kwant avatar
Geschreven door Moira de Kwant
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor al deze acties klik je rechtsboven op je accountafbeelding en ga je naar 'Gebruikers beheren'.

Aanmaken nieuwe gebruiker

Ga naar 'Nieuwe gebruiker' om een nieuwe gebruiker aan te maken. Let bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker op de rol, het gebruikersprofiel en overige instellingen. Onderaan deze pagina vind je de link naar het overzicht van de rollen en gebruikersprofielen.

Gebruikers beheren en deactiveren

Om de instellingen aan te passen klik je op de naam van een gebruiker. In het volgende scherm klik je rechtsbovenaan op 'Gebruiker aanpassen'.

Selecteer de status 'Niet actief' om een gebruiker te deactiveren.

Rollen en gebruikersprofielen

In dit overzicht vind je de rechten die horen bij de verschillende rollen en gebruikersprofielen.